"Ska jag gå o röka eller vad tycker ni?"

Nyligen hemkommen efter en redig kortisnatt på karsudden. Började 18.00 och slutade nu klokcan 02.00, shiiiet vad fort det gick, är ju redan innött på o gå och dra där i 11 timmar och 8 timmar sa bara " swish", nja inte riktigt så fort men det var inte långt ifrån alltså.
Mkt nöjd med denna helgen faktikst, trevligt sällskap av S i fredags, på lördagen var jag ute på jättorp och gick 27 hål, lirade min livsgolf sista 9 så det var redigt kul måste jag säga, och sänkte mig på det så jag är väldigt nöjd.
Skulle ha fått besök av S i lördagskväll oxå men du var ju sjuk och det var väldigt synd. Hörde av mig till hänkäpänkää och han och Markus var nere vid MIN brygga och fiskade, och jag hade ingenting o göra så jag packade ihop grejerna och åkte med de ut på sjön, en mkt trevlig kväll. Shiiet alltså vad mkt fisk vi fick, Hänkäpänkää sov hos mig en natten och vi käkade flamerad gös till kvällsfika, genomkokta gäddungar till nattmacken och abborébuffé till frukost... that´s a PÅSS,,, NAT!!! Vi fick inte upp en enda liten firrebirre;=) men roligt hade vi.
Som sagt så hade jag nattgäst den natten och dagen efter var det raka vägen ner till bryggan och sjön o SCHteka i solen, man måste ju jämna ut "golfbrännan". Årets första dopp faktikst, helnöjd med det!

Efter badet var det hem och städa i ordning lite osså, har ju varit själv hemma hela helgen då päronen o sis har varit i Norge o hälsat på brorsan ( om ni hade läst min blogg innan så hade jag slupit skriva det där sista;=) ), jag städade iaf iordning en massa och diskade och damsög o hade mig medans Hänkääpänkää satt vid pianot eller kollade på TV. Sen var det dags att åka iväg till mitt andra hem - Karsudden.

Haha idag  hände ytterligare en rolig sak som jag måste citera.
En patient som har svårt att få fram det hon egentligen vill säga står i dörren till personalrummet och försöker stamma fram någonting som jag och en annan skötare (Jenny) inte riktigt förstår, och mitt i sin mening som handlar om något konstigt så säger hon " Ska jag gå o röka eller vad tycker ni?" haha och jag och Jenny kollade på varandra och brast sedan ut i skratt. Det finns säkert ni som inte tycker det var ett dugg roligt men om ni varit där då hade ni haft er o roa er åt ett bra tag framöver, eller hur Jenny?;=) haha

Och nu så börjar en ny vecka och jag hoppas att det blir en mkt trevlig sådan... Åk inte snälla!(a)

Dags o dejta sängen och sedan upp till ännu en varm och skön sommardag som kommer att spenderas antingen på da beach eller golfbanan, den som lever får se:=)

SJVHA

Har du vandrat de tomma stegen utmed orons kanaler?


Heey Mr Curiosity

Ännu en dag av mitt snart 20 åriga liv har gått, mkt skön dag.  60% av familjen har åkt för att hälsa på 1/2 av de 40% av familjen som är söner. Blev det svårt? Mamma, Pappa och Ida är och hälsar på Mattias i Oslo, så jag är ensam hemma och det är så lugnt o skönt.:=) Sov till halv 5 för att sedan åka iväg o fixa ingridienser för att Johannes skulle leka kock när han fick finbesök ikväll. Det smakade riktigt bra, är fettnöjd...Ni anar inte hur svårt det är att laga tacos;) hahah
Efter maten så gick vi och kollade ¨på fotbollsmatchen, det stod 3-0 när vi satte oss och jag frågade flera gånger om vi skulle byta kanal men du tyckte att det verkade bra. Och när första målet för Sverige kom, tändes en gnutta hopp, när andra målet kom så stod Johannes upp och vrålar " SKAPLIGT!", sen när tredje målet kom då sprang jag ut i köket och drack vatten. De gör en grym andra halvlek och när förlägningen var slut så visste jag att det var över, Sverige vinner aldrig på straffar. Det där med straffat det kan man skippa, singla slant istället det är fan lika sportsligt.

Tack för en mkt trevlig kväll, hörs snart!:)



Book of love is long and boring
And it´s written very long ago
It´s full of flowers and heart shaped boxes
And things we all to young to know


Kom ihåg mig då









It dose´t matter if you´re black or white

Nyss hemkommen från mitt arbete på regionsjukhuset Karsudden, det är ett arbete som jag trivs väldigt bra med måste jag säga, tidigare arbeten så har jag inte alls velat åka dit och är inte ett dugg sugen på att jobba men det här är faktikst riktigt bra, trivs grymt med mina arbetskamrater och vi har mkt roliga diskussioner om allt o inget. Sen den patientkontakten jag har är jag väldigt nöjd med, jag känner verkligen att jag kan ge patienterna en bra och stabil vardag och hjälpa de på ett eller annat sätt. Och när patienterna ter sig till mig isället för till ordinarie personal så måste jag väll ändå vara ganska så omtyckt och kompetent? Svaret är enligt mig ät "JA". 
 
Suttit och löst sudoku nu på morgonen när jag satt "XVAk" på en patient. Patienten i fråga ligger och vrålsnarkar och mitt imellan två snarkningar så frågar hon " JOhannes? vad fan blir vindsurfing baklänges?" haha skojar inte att jag blev chockad och tappade helt bort mig bland siffrorna i mitt sudoku och varpå jag var tvungen o skriva ner ordet  och sedan svara. " Aha" säger personen och vänder sig om och snarkar vidare;)

Kungen av pop är död!:*(

Jag var inte hans största fan men gillade verkligen hans musik, och alla anklagelser mot honom av olika anledningar tror jag inte ett dugg på... Varför i hela friden skulle den människan göra något sånt? (Den som kommer med ett bra argument får ett fint pris!) Sorgligt är ordet iallafall...Och vad spelar det för roll om man är svart eller vit?(8) Favourite!


Ska iallafall gå o sova nu, och vill bara att det ska vara eftermiddag snart!  Ser fram imot det väldigt mkt!

Go´natt o slagga vell!

I och med det tråkiga som igår hände MJ, så vad passar då bättre än att avsluta med de underbara orden som är tagna ur en mer underbar låt av Lars Winnerbäck, och jag tror inte att det är många som inte kommer att minnas kanske den största stjärna inom hiphop musiken någonsing....

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går att nå
när du träffat botten

Kom ihåg mig då!


"Tisdag - -Torsdag"

SOVA- JOBBA











Sjvhd





Kom ihåg mig då     





June sky

Det är helt sjukt hur man kan vända på dygnen o sova så länge på dagarna trots att man inte har jobbat natten innan:S tyckte själv jag gick och lade mig tidigt igår, relativt tidigt iaf klokcan var väll runt 1 men sov ändå i nästan 14 timmar trots att man varit ledig i snart 2 dygn nu. Även om man inte anstränger sig och för så mycket på jobbet så tar det ändå något enormt på kroppen:/ Strange.

A man vaknade iaf och då var den dagen förstörd,  neee så ska jag inte säga för jag ville faktiskt att det skulle bli en dag av den här söndagen oxå, kostigt nog kännde jag mig inte alls lika sliten som för en vecka sen... också väldigt konsigt;)

Fick finbesök på eftermiddagen oxå, var ute och gick och kollade på film... Bl.a. October sky, grym jävla film!
Besöket åkte nyligen hem:/   Mycket trevlig kväll!

Imorrn är det golf som står på schemat, bokat starttid i norrköping vid halv 1 ungefär men ska hinna med 9 hål där borta innan det så hämtar upp "lill Kalle" klokcan 9 sen så bär det iväg...

Jag spelar för livet


All the girls have the same names

Joohodå så att, ännu en dag har gått av sommarlovet... Pfff, sommarlovet? Vilket sommarlov, jag har ju tagit studenten så det är inget sommarlov för mig inte. Men ännu en dag av den här första veckan efter studenten har gått och den har sett ut som många andra dagar för mig den här veckan.

* Jobbade till klockan 07.00
* Kom hem kvart i 8
* KAN INTE SOMNA!
* Kan till slut somna
* Vaknar vid halv 4

Det är där varje dag skiljer sig från den andra då jag faktikst inte gör samma saker hela tiden, Idag t.ex. så började jag att spela gitrarr innan jag åt frukost igår var det tvärtom;)

"så atté", mormor och farfar var på besök idag och när de satt och fikade i trädgården så drar jag fram gittaren mitt på blanka kvällen och trubadurar en aning för de innan det är dags att åka iväg några timmar.
 
Kom hem nu bara för en liten stund sen, mkt trevlig kväll!:)

SJVHD
"All the girls have the same names"

                                                                                                                                                            " Kom ihåg mig då"


"Torsdag, vad är det för dag? Discodag!"

Sova, det är en stor hobby jag har. Vet inte vad det kan vara för orsak till att jag sov till halv 4 idag, Vädret? a kanske, eller  kanske att jag har börjat jobba natt denna vecka och helt vänder på dygnen? Aa troligtvis:=)

Vaknade som sagt halv 4, och var då grymt sugen på att åka och spela lite golf idag, gick ner i köket och slängde på spisplattan så att jag kunde koka min underbara och världsberömda havregrynsgröt. Gött!;) Det var inte förräns då jag såg att regnet öste ner utanför köksfönstret och golflusten i Johannes avtog ganska fort. Det fick bli en eftermiddag framför Tv.n där det var confederations cup "för VM/ lilla VM".  USA- BRASILIEN 0-3, mkt underhållande fotboll...:=)

Nu bär det snart iväg för ännu en natt på Regionsjukhuset Karsudden, börjar klockan 20.00 där och får inte gå hem förrän 11 timmar senare, men det räknas ju som storhelg även nu inatt så jag ska inte klaga. " Måste jag gå hem redan n;=)" hahaha...

SJVHD


"Jag spelar för livet!" 


Första inlägget!

Joorå så att de, nu var man ju igång. Det är ju tydligen det senaste att ALLA ska ha en så kallad blogg, och jag är ju inte den som är den så jag skaffade mig helt enkelt en fin liten blogg. Jag menar, man vill väll inte vara sämmre än någon annan och det är klart att man hänger med i dagens samhälle och allt vad som händer o sker där.

Jag tänkte, varför inte starta en blogg när klockan är 2 på natten och man sitter på jobbet och inte har så mycket o göra, och så jätte svårt var det juh inte heller;=)

Jag har även sett att alla inlägg måste avslutas med ett litet citat eller mening som antingen betyder mkt för en själv eller bara är rolig eller så, och det viktigaste är att detta MÅSTE vara med en annan stil än den övriga texten i respektive inlägg.;=)

"Jag spelar för livet"


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0