Pojken har drömmar, det kan man aldrig ändra på

Idag är det måndag den 27/7, bara så att ni vet. Då får vi det där bidraget vi vanligtvis kallar för Lön. den har varit efterlängtad!

Natten lördag-söndag detvillsäga igår natt var den jobbigaste jag varit med om under denna sommarn iaf. Usch! Var inte på min vanliga avdelning utan hade blvit extrainringd för att det fattades folk, och jag gillar ju att jobba så det är klart man tackar JA. Jag började klokcan 20.00 och 20.15 var det igång då jag och min arbetskollega hittar en patient som är självdestruktiv och 1 minut till så hade det  nog varit försent, men vi lyckades klara av situationen. Det var inte så farligt jobbigt ioförsig utan det var att jag inte hade sovit någonting på hela dagen och att jag mådde allmänt dåligt pågrundav att jag var så trött, klokcan 2 så började en film som vi ipersoanlen skulle kika på och jag kunde inte sitta med de och kolla för då höll jag på o somna. Nickade till flera gånger och kännde verkligen att jag inte skulle klara den natten, sen så säger en kollega " Nu är det bara hälften av tiden kvar"... !!! perfekt, jätte uppmuntrande. Trodde helt allvarligt att jag inte skulle klara av natten men jag gjorde allting för att hålla mig vaken, giock ut och skulle hämta tidningen 2 gånger hahah, första gången var jag för tidig. Men det var skönt o vara ute en stund, för jag har aldrig hört av någon som somnar när man samtidigt går? 

Natten gick och jag klarade av det riktigt bra, men var riktigt trött runt 6 och den sista timmen brukar gå väldigt fort innan dagpersonalen kommer, sittter iaf inne i personalrummet och sperlar harpan och dagspersonalen kommer en efter en. Och ungefär precis vid 7 när vi ska gå hem så går brandlarmet igång! Skapligt ljud, det visade sig att det var "det stora" brandlarmet som är direkt kopplat till brandkåren som vi inte kan göra så mkt åt, men vi sprang iaf in i varenda rum för att kolla om någon hade tuttat på någonstans men så var det inte. Vi hittade inget ställe som det brann på, o 5 minuter senare var räddningstjänsten där med två stora bilar. De kom in och såg att det var i "rökrummet" som någon hade varit lite busig. !!Sabotage!!... om jag var trött innan det tjöj så var jag raka motsatsen nu, klarvaken var jag och sprang runt o kollade till så allt var okay. Sen så fick jag äntligen gå hem ungef'är 07:40. Var det någon som sa övertid?:=)

Sen så när jag satte mig i bilen och åkte hem, så mötte jag samma brandbilar med blåljus tillbaka mot karsudden och sen när jag kom på kvällen så var det samma patient som hade varit ännu mer busig....


Once in a life time....Vi har länge sett att våran lilla vita skogskatt har varit lite tjock om magen och misstänkt och hoppas på att det skulle vara små ungar där inne och sen igår eftermiddags när jag vaknat så låg hon och andades väldigt konstigt osså, och då tänkte vi att det var på gång, och sen en stund senare så kom det ut en liten svart sak. ELOF ska han heta, 5 minuter efter det så kom det en till, LENNART ska han heta, sen kom det en till vit/svart liten sak, det är ADOLF. Sen var jag tvungen o åka till jobbet för en kortnatt där. Kvart över 6 så får jag sms av farsgubben "nu är det 4." Så vi har 4 små fladdermöss... Kattungar här hemma.

Är det någon som är intresserad av kattungar så säg till! 



Kom ihåg mig då








Hurtig, förvirrad och lycklig!

Idag är det fredag, dagen före lördag och dagen efter torsdag. Igår så var det som sagt torsdag och då firade vi min lillasyster Ida som fyllde år i onsdags men då var bortrest med resten av familjen, så igår kväll var det fest med familjen o farfar. Blev inte mkt sömn den natten, konstigt att det inte blev mer ön 6 timmar då jag konstigt nog hade varit vaken i 44 timmar dagarna innan. Sanslöst, men när man väl var uppe så var det bara o snöra på sig joggingskorna. Puhhh! 4 dagen i rad nu man är ute o löper, känner mig riktigt duktig kan jag säga, känner att det är en stor skillnad oxå så det är kul att det ger resultat.

Iallafall efter firandet hemma på alltanen så drog jag iväg till Maria en stund och lyckades få med mig Tone oxå, mkt trevlig kväll med mina favoritflickor!:=) Vi kikade på en liten film som faktiskt var rätt okay. Jag har på tal om filmer hittat en film som placerats sig på min topp 5 lista, det var en film som jag såg på jobbet nu i förra veckan - Höstlegender hette den. Riktigt bra film där huvudrollerna spelas av Brad Pitt och Antohny Hopkins. Inga dåliga grabbar det där du;=)

Idag så vaknade jag förvånansvärt tidigt utan någon riktigt anledning förutom att jag inte var trött längre. Gick ner och kokade gröt som är min specialitet på morgonen;) Sen så gick farsan och hämtade posten och där låg min Lönespec. Alltid lika läskigt att öppna det där kuvertet. Men idag var det en förvänadsvärd positiv och rejält överaskande siffra som stod på pappret. Hade bara jobbat halv juni och iochmed att jag fortfarande gick i skolan så det var väldigt roligt faktikst.

Nu är det dags att jogga lite osså!


http://www.youtube.com/watch?v=thHxpbZTQTM    



Kom ihåg mig då!

A man of my words

Ja man måste ju hålla vad man lovar och jag skrev ju för ungefär 18 timmar sen att jag skulle lägga upp lite goa bilderfrån den senaste tiden, och då får man väll lov o göra det så att man inte blir anklagad för något....

Nattens inspelning: http://youtube.com/watch?v=thHxpbZTQTM










 Kåtast i kungsängen?

                       Canon eos 450d - 18/55  3.5 - 5,6 IS


Remember Me


Det finns så många olika sätt att dö på

Då var det tidig onsdagsmorgon och jag är på besök hos Simon ut i skogen, vi har inte gått och lagt oss än trots att klokcan är halv 6 på morgonen. Jag jobbade natten till tisdag men kunde inte sova när jag kom hem trots ett par inte alltför tappra försök. Och då hörde jag att Ida har vaknat och då så fick hon den stora äran att klippa mig igen, hon var lite för trött då runt 9 på morgonen så hon missade lite men det fixade jag bra själv;=) Sen så snörade jag på mig springskorna hoch satte fart ut och löpte ett litet tag... Det är tragiskt hur mkt jag har tappat, finns ganska många konkreta orsaker till det och jag har bara mig själv o skylla. MEn nu är jag på gång igen och det känns riktigt bra. Efter detta så kom släktingarna från Julita på lite förmiddagsfika innan det var dags för de och min övriga familj att bege sig till sthlm och där efter ta färjan till Riga på en liten kort semester. Inte långt där efter så drog jag iväg till Simon där jag fortfarande sitter klarvaken och spelar musik och sjunger och har det grymt tillsammans. Har varit vaken i 36 timmar nu och känner konstigt nog inte det minsta trötthet men måste faktikst Sova idag för att jag inte ska tappa dyngsrytmen helt innan det på fredag är dags för ännu ett arbetspass.


Tisdagskvällen tillbringade jag och Simon delvis på fotbollsplan vid Vallmotorp där det skrattades en hel del och vi lirade inte den schönnaste fotbollen världen har skådat men det var riktigt kul, och jag kände att fotbollen faktikst har haft en riktigt stor plats i mitt liv och att jag då och då saknar de vi hade. Men har inte tid med att gå på regelbunda träningar o matcher hit o dit. Efter det så åkte vi tillbaka till Björnebo och jag ville spela in min låt i deras lilla ministudio så det gjorde vi och jag är riktigt nöjd måste jag säga. För att alla mina stora fans över hela världen ska ha tillgång till den och kunna lyssna på den så kastade jag i snabbaste hast ihop en film som nu ligger på Youtube. Ni som inte vet om det så har jag alltså skrivit en låt och har nu äntligen fått tillgång att spela in den med bra ljudkvalité och allting. Så jag hoppas att ni kommer att lyssna och förhoppningsvis kommentera något snällt osså. Låten heter " Det finns så många olika sätt att dö på. Och det är en humoristisk låt som handlar om olika personers tragiska men enligt min skildring väldigt roliga öden. Lyssna gärna och begrunda de vackra orden och tonerna som kommer ur min mun. Och Svaret är NEJ, jag hade inga som helst problem med psyket under de 2 timmarna jag skrev låten på. hahah;=) 

http://www.youtube.com/watch?v=thHxpbZTQTM


Självklart hade jag med mig Calle idag oxå men har tyävrr inte kunnar lägga in bilder då jag glömmde sladden hemma:=/ Men bilder från kvällen och natten kommer.
Simon fick ett litet ryck och undrade om han fick klippa mig nu inatt, och jag menar 3mm hit eller dit kan väll inte vara så stor skillnad, så det är klart att han fick göra det... MEN, det blev en ganska rejäl skillnad, men det är skönt att inte ha någe som hänger o fladdrar i ögonen när man nu blcivit så hurtig och är ute o springer osså.


Idag är det ju den 22 Juli och då fyller min lillasyster Ida år, och får väll passa på o gratta henne här och nu då i och med att vi åter igen inte är tillsammans på hennes födelsedag, i år är de i Riga och förra året så var de på Kreta och året innan det så var jag och Simon ute o luffade runt i Europa. Faktiskt precis för 2 år sen just nu och idag så satt vi på tåget mellan Venedig och Amsterdam.

Kom ihåg mig då

2000 spänn broder, billigare än lök

Måste först och främst be om ursäkt till mina trogna läsare (förhoppningsvis har jag några såna) för att jag inte har skrivit på ett tag, inte haft tid helt enkelt. Så kan det vara. Det Jag kommer ihåg o skriva om är att jag har träffat KjelleBelle en dag och lite därefter kom våran lilla vän Rasmus.Vi kikade lite på film och sen så lirade jag och rasmus lite Musik som vi alltid gör när vi är tsm:=)  En trevlig dag blev det helt enkelt. Kommer inte riktigt ihåg vilken dag det var men vem bryr sig om dagar när man har sommarlov  HA, där fick jag dig Jojje, du har inte alls sommarlov för du har tagit studenten, för du har tagit studenten, bla bla bla, Men däremot jobbar jag - på karsudden. OCh när man jobbar ja då gäller det att hålla koll på dagarna så att man inte kommer till arbetet på fel dagar;=) En av mina arbetskamrater kom tillbaka från semestern en dag för tidigt, han ¨mådde inge bra när han fick reda på det. HAHA, det är lite ruligt...




Sen så har jag träffat min kära vän Maria oxå, i fredagskväll så träffades vi en stund. Mkt trevligt, sen på natten så gasade vi ut i skogen där hon skulle hämta sin bror och hans flickvän:=) Det var oxå väldigt trevligt. "inga konstigheter, you´re the ing, He´s the man".. Trevligt, sen hem och sova för att sedan vakna sent igår kväll för att åka iväg till jobbet.
Jobbade med en ny person som jag hade väldigt trevligt med. "Johannes du är inte finkännslig när det gäller roliga historier va?" haha nee det är lugnt kör på bara" Det gjorde hon men jag tyckte inte det var så märkvärdiga grejer hon hade o komma med, Sen frågade jag henne samma sak och hon svarade samma sak som jag gjorde, men mina lite främlingsfientliga historier passade inte alls henne i smaken, trors att hon skrattade så sa hon "usch Johannes". haha konstigt de som är så roliga;=)
Vill nu höra de?:=)

Natten tillbringades några timmar framför datorn och kollade ytterligare lite på objektiv till Calle, sen så satte vi även på en film oxå  - Vi hade iallafall tur med vädret Igen.  "
Du får detta för 2000 spänn, det är billigare än lök;"=) Ruligt!
Vid kvart över 6 så frågade jag mina kära medarbetare om de ville ha frukost i form av havregrynsgröt. Det ville de, och vilken gröt det blev sen, oj oj oj, jag är typ bäst i aa om inte världen så iallafall europa på o göra havregrynsgröt. Det ska jag ha på mitt bröllop, GRÖTBUFFÈ! Ni är alla bjudna!


Lite bilder från veckan som varit:=)







Kjellebelle med min studentBatong!

Kissnödig
Det blev lite panik för Lilla Nisse.



Remember M Remeber E, put them togheter and remember ME


Biffregeln - Bisats inte före första verbet

Det har blivit lite av en vana nu när man kommer hem från jobbet att man sätter sig framför datorn, känner mig inte alls så pass trött att jag vill gå o lägga mig på en gång när jag kommer hem, konstigt - nog för att jag inte druckit kaffe sedan 3 inatt så känns det inte alls nödvändigt att krypa ner i sängen. Inte behöver jag fixa frukost idag heller här hemma då jag käkade på jobbet runt 6. Kokade ihop lite gröt till mig och mina arbetskollegor och tog även ett par wasasports på det...Sedan var det dags att bege sig hemåt och nu sitter jag här. Är ensam hemma så tog faktikst Saaben igårkväll till jobbet... schhh säg inget till farsan;=)





Xvak var det på en patient inatt oxå, rätt skönt faktikst, sitter en timme åt gången och går runt på 3 så det är rätt skön avkoppling o sitta o läsa en stund där inne. När jag satt där och läste så kastades tankarna tillbaka till svenslektionerna på högstadiet. Satt och kikade igenom om Författaren Stieg Larsson hade formulerat sina stycken rätt och ¨på några ställen var det faktikst inte korrekt. Min mentor och Svensklärare under högstadiet lärde oss en sjukt massa under 3 år och en sak som jag faktiskt kommer ihåg  var just "Biffregeln" - Bisats inte före första verbet. De flesta kombinationera av huvudsats och bisats är bildar korrekta meningar och stycken, men en sak som jag klart och tydligt kommer ihåg det var att två bisatser efter varandra inte får förekomma, det var detta jag reagerade på. Pörskans Stieg Larsson, du skulle haft Mari i svenska du;=)
Denna bok är inte alls lika bra som Stickans andra bok, de tär betydligt segare till en början innan det äntligen börjar ta lite fart nu framåt sidorna 200.




" Det blir så att man glider ifrån varandra efte gymnasiet, men de man verkligen vill träffa och fortsätta känna då gör man det".... Detta sas många gånger under gymnasieveckan, och idag så tar vi fasta på det. Jag ska träffa min kära kompis KjelleBelle Fittikaiinen:=) Ska bli trevligt, vi får se vad vi hittar på. Är ju faktikst ledig ikväll efter en 6 natts intervall på udden. Skulle jobba ikväll oxå egentligen men någon kom på mig och sa att jag inte fick jobba så mkt, så de strök mig helt enkelt. Nog för att jag tycker om att jobba och jag trivs verkligen skitbra på udden så ska det bli skönt o vara ledig en dag nu.




Jag och Rasmus Nils har pratat om att dra iväg några dagar i augusti/september. Inte på någon direkt utlandsemester med sol o bad till Spanien eller liknande utan bara över en helg typ till tjeckien eller så och ta det lugnt och kanske dricka några goda, billiga tjeckiska öl. Det vore najs, typ "da gang" bara. Vi som brukar fara runt lite. Skulle vara grymt, vi får fixa´t.





Här synd bilder från våran lilla "golfresa" till falkenberg sommaren 08.    Haha på tal om 08;=)    
Internt!









Use somebody





Jag är en vampyr

Hemma efter en mkt trevlig o skön natt på karsudden. Har varit på en annan avdelning än den jag är van vid nu i 2 nätter, och börjar uppskatta den nya avdelning väldigt bra nu, var lite knas i början när man inte riktigt kände patienterna och visste hur turerna och rutinerna låg till. Inatt så har jag spelat väldigt mkt kort och pratat träning med en ex"proffshockey"spelare. "- Man ska käka mkt snabba kolhydrater o sen är bra med högt blodsocker"... ni hör ju, vilken bra tränare den verkar vara.  Jag har riktigt roliga o sköna arbetskamrater oxå och vi har väldigt roligt om nätterna.
Inatt så gick mkt tid åt att kolla efter olika objektiv till min kompis Calle, undrar vilket han skulle bli mest glad över, jag har några jag har spanat in lite extra och som jag är väldigt sugen på när nästa lön kommer. Men vi får se, det gäller o hitta något som jag har användning för och inte slänger iväg 5-6000 på något som jag tar 20 bilder med...
Jag kollade på ett 30 tal filmer inatt oxå... på youtube, perfekt! Såg faktikst en hel riktig film under natten - Johan Glans, World tour of Skåne, haha vi garvade på rätt bra. Svaret är fortfarande att JA jag trivs väldigt bra med mitt jobb.


"Somnar nollsju vaknar igen på natten....." Aa jag är nog vampyr, eller inte riktigt ändå, men det är inte långt borta, för när jag jobbar och lever som jag gör nu så somnar runt nollåtta och vaknar sent på kvällen. Så jag är inte långt borta Markus Krunegård. Jag är bara nästan en parfym.   VAMPYR***  hahah det märks att man är trött ibland.



Varje morgon när jag kommer hem så packar jag ur träningsväskan och sen kokar jag havregrynsgröt och slänger upp 2 wasasportknäcke bröd och njuter av det ute på altanen. Mysigt. Sen brukar man gå upp och om datorn är påslagen som den för det mest är så sätter man sig här en stund och kanske skriver blogg eller bara kikar runt. Sen går man och lägger sig och somnar ganska på en gång.



Jag ber dig, snälla snälla snälla! </

Kom ihåg mig då





 


One by one...

Då var det fredag, och det är helg! Wahoo, och vad gör man på helgen? Joo man jobbar:=) Jobbade natten som var nu och skulle egentligen inte jobba förrän på söndagkväll igen, men jag har ju sagt  till bitr.chefen att jag gärna jobbar så mkt som möjligt så 2 gånger idag ringde hon och väckte mig och frågade om jag kunde jobba dels natten som kommer och sedan natten imorgon. Det är klart jag kan göra det, alla måste ju ha lite fickpengar när allting kommer omkring. Så om man räknar nu så har jag 12 nätter i rad!:'( helt sjukt... Men som sagt det ger ju betalning där efter, så jag får nog ut ett par hundra där i slutet av augusti förhoppnigsvis.



Usch, även om man nu inte gör så mycket annat än o jobba o sova så vill jag ändå... Är det jag? eller har jag bara den oturen? Aa ni känner säkert igen frågorna från någon äcklig tv-serie som har går på alla kanaler och alla tider över hela världen de senaste 25 åren. Men det rä verkligen så det känns, kan ju inte ha den oturen att ständigt möta denna sorten? Jag hoppas vid min gud att det inte är så, det verkade juh så bra ju... De ryker en efter en....



Ska vila nån timme innan det åter är dags att bege sig till jobbet där jag börjat på ytterligare en bok i Stieg Larssons millenium trilogi - Luftslottet som sprängdes.  Började läsa den i natt och förhoppnigsvis är den utläst innan helgen är slut.



Det finns inga oskyldiga, det finns bara olika typer av ansvar.


Det finns inga oskyldiga, bara olika typer av ansvar

Klokcan är alldeles strax 18.00 och jag vaknade för bara en liten stund sen, gött o sova! Det är en väldigt stor hobby jag har - Sova. Nog för att jag har jobbat natten som var och kom hem och somnade inte förrän vid halv 10 imorse så är det kanske inte så konstigt att jag faktikst sov så pass länge?

Jobbade som sagt natten som var nu och tillbringade tiden från 04-06.30 genom att läsa klart  den grymt bra bok jag nu har läst. Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson. Riktigt grymt bra bok, lyckades faktikst inte läsa ut den på jobbet men det var så spännande att jag var tvungen att läsa klart de ssisat 60 sidorna hemma i sängen. Sen var det ´ganska lätt o sova. Är så nöjd över mig själv för att:

1) Tagit eget initiativ att läsa en bok.
2) Valde att läsa en riktigt bra bok
3) Läst ut boken
4)
Läst ut 650 sidor på 3 arbetspass


NÖJD ÄR JAG!


Natten till igår tillbringade jag ute i torstugan hos Hänkääpänkää, trevligt! Gick och lade oss vid halv 4 och dessförinnan så var jag tvungen att plocka fram Calle Canon och skjuta lite över ängsmarkerna ute i bieskogarna. Här nedan följer resultatet.


När jag dagen efter vaknade så var klockn ungefä detsamma som när vi gick och lade oss... Sssstrange!


Åkte iväg till Hassles hus för att hälsa på en stund. Fick träffa Simons flickvän Sofia. Jätte trevligt o söt tjej. Bra där simon, enda bra valet efter mig;=) " all the girls have...."



Jag tänker- det får inte hända, inte igen. Ännu en gång? Det har varit för många, varenda gång sedan duk så har det inte varit något. Inte en till. Är det jag? Är det ni? Den som lever får se. Hoppas verkligen på det!
SJVHD!




Det finns inga oskyldiga, bara olika typer av ansvar




I´m really looking for It this time

Igår måndas så vaknade jag och kännde att det verkligen var på tiden att dra mig till gymmet. Länge, länge sen sist, och i och med att vi har gym på jobbet så tog jag bilen dit för att träna lite osså, det gick riktigt bra, var som om jag aldrig hade gjort något annat. Det var redigt skönt...



På kvällen där så åkte jag iväg till familjen Hassle, MKT trevligt... Tycker om min andra familj!:=) Där blev det att kika på film och umgås...



Har ju nästan varit långledig nu... hmm sen i lördags men kunde ändå förmå mig själv genom att sova till 2 på en tisdag. Vaknade till plötsligt när en rejäl åsksmäll small ner i berget intill. Tänkte för mig själv att jag går upp och kokar gröt o ägg, men kroppen ville inte det. Hade sånn träningsverk att jag aldrig varit med om något liknande alltså. MIna triceps är hela slut. Då känner man ju ioförsig att det tar men är inte roligt alltså...




Gröt och ägg blev tillslut tilllagat och detta var min frukost. Käkade det och kollade på 2 filmer eller program som handlade om M.Js. liv. Mycket intressant och sevärt, sedan som S och hälsade på, vi gick en promenad upp på gatsuberg och satt där ett tag sen gick vi vidare och sedan hem för att kolla på Minnesstunden av M.J. Det var mkt fint o rörande.
Kvällen blev dock inte som vanligt, vet inte vad det var. : =/ Hoppas det blir bra!
SJVHD!




Håret har ju börjat växa ut så ikväll fick syster den stora äran att kapa bort en liten bit, så underbart skönt...





När det blir varma sommardagar, KOM IHÅG MIG DÅ


Det var på tiden- äntligen

Nu var det ett tag sen man skrev och det beror på en ganska så tuff tid med mkt jobb på karsudden och där har vi tillgång till dator men de har spärrat jätte mkt sidor som inte vi kommer inte på... Facebook, hotmail, blogg osv, så när man inte kikar på film eller fixar med andra grejer så har jag tagit detta fantastiska beslut att jag på helt eget bevåg läser en bok. Det är den första boken någonsin som jag inte blivit påtvingad från skolan med;=) Det är andra boken i Stieg Larssons millenum trilogi - Flickan som lekta med elden. har hört av många att de är riktigt bra böcker och jag kan inte annat än att hålla med. Tokläser verkligen i boken och har läst nästan 500 sidor nu på 2 nätter;=) Då förstår ni hur mkt jag gör på mitt jobb? hahaha




Jag har som sagt köpt en systemkamera till mig själv oxå, och ägnar väldigt mycket tid med att lära mig hur iställningarna ska vara för att man ska kunna få de bästa bilderna osså, det är verkligen en hel vetenskap. Hur mkt som helst!:'(




Fredag o lördag har jag tillbringat på 3 ställen! På jobbet, i sängen eller vid matbordet.
Slutar 7 på mogonen  då hem och koka gröt innan det är dags att sova, då är alltså nästa plats sängen, sen sover hela dagen och vaknar runt 6 på kvällen då vi i lördags fick besök av släktingar från Julita, mkt trevligt. Sen är det dags för jobbet igen. Det är så det funkar.




Skulle ha träffat dig idag men så bidde inte:(... Blev istället ett efterlängtat besök av RASMUS NILS LARSSON. Saknar dig gumman! VI har sett varandra dagligen i nästan 3 års tid och nu inte setts sedan studenten, 3 äckliga veckor! Var verkligen kul o träffa dig igen!  vi gjorde det vi alltid gör, dricker kaffe, snackar skit o sjunger o spelar.
Grymt!

Hoppas verkligen vi ses imorrn! SJVHD!



Om du bara vill så kom ihåg mig då -







Inköp, hurtig, nyklippt och sol


I måndags fick jag för mig att jag skulle ut o springa när jag vaknade och visst så gjorde jag det. Känner visserligen att konditionen inte är som den en gång har varit, men det ska det bli ändring på. Det var ett av mina löften när jag tog studenten så det var på tiden att jag uppfyllde det;)
En annan sak som hade med studenten var att jag önskade mig presentkort på svenssonsFoto för att kunna köpa mig en systemkamera och jag fick något konstigt ryck på eftermiddagen så jag åkte dit med mina presentkort plus några egna tusenlappar på handen och köpte den kameran som jag länge hade tittat på. Jag är så sjukt nöjd, har fått en till bästa kompis! Så nu får ni se upp för det blixtrar och knäpper överallt kan jag säga, det är grymt kul! Det är en Canon eos 450 D


Innan det var dags för jobb så åkte jag till S och vinkade av dig, för du åkte till sist till Öland:( SJVHD
Sen var det dags för jobb på karsudden och den natten tillbringade jag framför datorn och letade objektiv till min kompis "Calle Canon";=)


Tisdagen så blev det inte så mkt sömn då jag skulle upp och träffa Maria som jag inte setts sen studenten, det var mkt trevligt. Solade och badade nere vid MIN brygga innan vi gick hem igen. Där fick Jojje ännu ett ryck och fårgade om Maria ville klippa mig, och det gjorde hon så nu sitter jag här i min nya sköna sommarfrisyr på 1 cm ungefär;) Nöjd!

Idag så var det återigen Maria som gjorde att jag inte fick Sova... Nee så kan jag inte säga för jag hade faktikst sagt att hon skulle ringa o väcka mig för vi skulle ut till hennes sommarstuga i läppe. Det var jag, Tone, Kajsa, Maria och Marias farmor som for iväg. Mycket trevligt!

Sen nu ikväll så bar det iväg till Ikea för Mary har ju flyttat hemifrån, så hon var ju tvungen o införskaffa sig en massa saker. Då var det Jag, Kajsa och Maria som åkte. Oxå trevligt!

Nu är dagen slut för Johannes del som ska gå o sova, upp tidigt imorrn för golftävling!

SJVHD

Jag spelar för livet



3


RSS 2.0